Visningshus med Control4

 

På området til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta har vi sammen med Saltdalshytta og EATON et visningshus som viser Control4 i praksis. Her er Control4 og xComfort sydd sammen for full kontroll på lyd, lys, bilde, adgangskontroll og overvåkning m.m. Men likevel meget enkel og intuitivt betjening via Control4 app på nettbrett, smarttelefon, fjernkontroll eller berøringsskjerm på vegg.

Ta kontakt på info@ncms.no for å avtale en tid for demonstrasjon av Control4 sine muligheter og opplevelse for deg og ditt hjem.

Slik kommer du til Norsk Hyttesenter

Norsk Hyttesenters utstilling ligger i Skedsmo kommune, like ved E6, mellom Oslo sentrum og Gardermoen. Ta av ved Plantasjen/ Olavsgaard Hotell og følg skilt til Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. Utstillingen ligger ved siden av Exporama Senteret.

Klikk for å forstørre

BAD MED CONTROL4 – 7” BERØRINGSSKJERM

Badet har integrerte høyttalere i taket, LED downlights og varmekabler i gulvet. Alt betjenes enkelt via en 7” berøringsskjerm fra Control4.

KAMERAOVERVÅKNING FRA LILIN

Det er montert Lilin IP-kameraer flere steder i huset inne og ute via Control4 kan man enkelt sjekke status via TV, berøringsskjerm, nettbrett eller smarttelefon. Selv om du ikke er hjemme kan du enkelt sjekke at alt er i orden via Control4 app på smartelefon eller nettbrett.

XCOMFORT LYSBRYTER SOM VOLUMKONTROLL

På toalettet er det montert en bevegelsessensor som automatisk skrur på lyset og radio starter å spille fra høyttalerene i taket. Lydnivået justerer man enkelt via lysbryteren fra xComfort.

LAUNCHPORT LADESTASJON FOR IPAD

Hele huset kan betjenes via iPad, og hva er ikke mer naturlig en å montere en ladestasjon på veggen i spisestuen. iPaden fester seg enkelt til veggen via magneter og lader batteriet via induksjon (ingen behov for løse kabler etc.). Husets iPad har fått sin faste plass og er altid ladet og klar til bruk.

OPPGRADERT TV-LYD MED TRIAD SPEAKERS

Flatskjermen i stuen har fått en kraftig forbedring av lyden med lydplanke montert på veggen under TV, samt en basshøyttaler integrert inn i møbelet. Med denne løsningen fra Triad Speakers får du primakvalitet på lyden fra TV-sendingene, en HiFi løsning for lydavspilling og et anlegg som gir nok lydtrykk til å rocke enhver fest!

FULL KONTROLL PÅ KJØKKENET VIA CONTROL4 7” BERØRINGSKJERM

Via 7” berøringsskjermen på kjøkkenet har man full kontroll på lyd, lys m.m. Full interkom med andre rom med berøringskjerm. Ringer det på døren dukker videobilde fra ringeklokken opp på berøringsskjermen og man kan se og snakke med de utenfor samt låse opp døren direkte på skjermen.

LADESTASJON FOR IPAD FRA LAUNCHPORT

Veggfeste og ladestasjon for iPad. iPaden fester seg enkelt til veggen via magneter og lader batteriet via induksjon (ingen behov for løse kabler etc.). Husets iPad har fått sin faste plass og er alltid ladet og klar til bruk.

SENTRALPLASSERING AV ELEKTRONIKKEN FOR LYD OG BILDE

I husets tekniske rom er all elektronikken samlet, og distribuerer lyd og bilde ut til de enkelte rommene. Kombinert med integrerte høyttalere og veggpaneler for betjening har man nesten et usynlig lyd og bilde system, men like fult et system som fyller hjemmet med behagelig lyd fra den kilden/artist/radiostasjon du måtte ønske.

RINGEKLOKKE MED KAMERA OG INTERKOM FRA CONTROL4

Når man ringer på døren aktiviseres berøringsskjermene inne i huset og man kan på hvilket som helst av disse se hvem som står utenfor, snakke med vedkommende og låse opp døren ved behov.

KAMERAOVERVÅKNING MED NATTBELYSNING

Overvåkningskameraene fra Lilin er utstyrt med IR-nattbelysning og gir gode bilder av omgivelsene selv i stummende mørke.

RUSSOUND HØYTTALERE MONTERT I TAKET

På toalettet er det montert Russound høyttalere i taket og bevegelsessensoren i hjørnet aktiverer automatisk at radioen går på sammen med lyset.

BADET ER UTSTYRT MED INTEGRERTE HØYTTALERE FRA RUSSOUND

I taket på badet er det montert integrerte høyttaler fra Russound og fyller enkelt badet med god lyd morgen som kveld, enten det er nyhetssendinger på radio eller personlig favoritter fra musikktjenester som Spotify, Wimp, Napster m.m.