Visningshus med Control4

Velkommen til visningshus nr. 2 på området til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. I samarbeid med Saltdalshytta, har vi i deres nye visningshytte Smart174 installert Control4 lys og lyd, samt varmestyring fra Heatmiser. Alt styrt via Control4 app eller paneler.

Trådløs lysstyring

I dette visningshuset viser vi Control4 sitt trådløse lysstyringsystem som enkelt kan ettermonteres i eksisterende boliger uten å trekke nye kabler eller behov for å gjøre større inngrep i det elektriske anlegget. Dine eksisterende lysbrytere/dimmere, skiftes enkelt ut med Control4 sine brytere for en smart og trådløs lysstyring. I tillegg kan lysbryterene også benyttes som lydstyringspaneler for enkel og rask tilgang til valg av radio, streaming, og betjening av lydstyrke m.m.

Lyd i flere rom

Vi har installert en startpakke med lyd i 4 rom og integrert høyttalere i taket på bad, kjøkken og stue, samt utehøyttalere på altan. Internettradio, streaming, Airplay, musikk fra harddisk m.m. betjenes enkelt via Control4 app. I tillegg har alle lysbrytere i rom med lyd, egne knapper for rask og enkel betjening av lyden.

Smart varmestyring

Varmen i visningshuset er regulert av termostater fra Heatmiser som enkelt er integret inn i økosystemet til Control4. Dette gir enkel betjening av temperatur, dag/natt senk, ukeplan og frostsikring via Control4 app, eller direkte på termostaten på veggen.
Heatmiser termostatene kan på lik linje med Control4 sine lysbrytere og dimmere enkelt installeres i eksisterende boliger uten å trekke nye kabler eller behov for å gjøre større inngrep i det elektriske anlegget. Eksisterende termostater skiftes enkelt ut med Heatmiser for en smart og økonomisk varmestyring.

Ta kontakt på info@ncms.no for å avtale en tid for demonstrasjon av Control4 sine muligheter og opplevelse for deg og ditt hjem.

Slik kommer du til Norsk Hyttesenter

Norsk Hyttesenters utstilling ligger i Skedsmo kommune, like ved E6, mellom Oslo sentrum og Gardermoen. Ta av ved Plantasjen/ Olavsgaard Hotell og følg skilt til Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. Utstillingen ligger ved siden av Exporama Senteret.

Klikk for å forstørre

Control4 trådløs lysbryter med bakgrunnsbelyst tekst.

Control4 trådløs lysbryter plassert på hovedsoverom for enkel betjening av taklys og scenariet «God natt» som skrur av alt lys og alle lydsoner i huset.

Control4 trådløs lysbryter og Heatmiser varmestyring på bad.

Innfelt Sonance høyttaler i taket på kjøkken.

Heatmiser termostat for smart og økonomisk varmestyring. Betjenes enkelt direkte på panelet eller via Control4 app.

Innfelt Sonance høyttaler i taket på bad.

Lys og Lyd betjenes enkelt via lysbryteren på badet.

Visningshus nr.2 med Control4 trådløs lysstyring, lyd i flere rom og smart varmestyring.

Soverom med smart trådløs lysstyring fra Control4.

Nyt din favorittmusikk på kjøkkenet fra Sonance høyttalere innfelt i taket.

Sonance høyttalere montert i tak i stue. Utover å spille musikk fra radio eller streaming er disse også klargjort for evnt. tilkobling mot TV på veggen.

Smart varmestyring av kjøkken og stue fra Heatmiser. Betjenes enkelt direkte på panelet eller via Control4 app.

Begge våre visningshytter på området til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Ta kontakt på info@ncms.no for å avtale en tid for demonstrasjon av Control4 sine muligheter og opplevelse for deg og ditt hjem.