Control4 Pakedge nettverk

Nettverket har blitt en stadig viktigere og større del av livene våre enten vi er på jobb eller hjemme, og det danner i dag selve «ryggraden» i et moderne hjem. Med intelligente styringsystemer, AV-utstyr, smarte Tv’er, nettbrett, pc’er, smarttelefoner, IP kameraer osv. er vi avhengige av et stabilt og pålitelig nettverk.
Pakedge har gjennom 10 år produsert bransjeledende nettverksprodukter designet spesielt for AV markedet. Dette innebærer blant annet meget driftssikre routere og switcher med mulighet for portene plassert på baksiden for et et stilrent design, høy hastighet, lettfattelig grafisk oppsett, mulighet for soneinndeling og prioritering av trafikken samt høyeffekts trådløse aksesspunkt for både innendørs og utendørs montasje mm.
Pakedge’s revolusjonerende skytjeneste BakPak åpner for fjerntilgang til alle deltagere på nettverket ned til 3.parts produkter. Dette gir våre forhandlere mulighet til å overvåke, feil søke og konfigurere sine kunders nettverk uten å forlate kontoret.